امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
لینک دوستان

گزارش كارآموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن

گزارش كارآموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فندسته: گزارش کارآموزی و کارورزی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 23 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 28

گزارش كارآموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن در 28 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

گزارش كارآموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن در 28 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست

مقدمه

فصل اول

1-تاریخچه بسته بندی در جهان

2-تاریخچه  بسته بندی در ایران

فصل دوم :

انواع ماشینهای بسته بندی

فصل سوم:

1-قسمت ثابت دستگاه

2-قسمت متحرك دستگاه

3-قسمت ایمنی دستگاه

4-قطعات جانبی

5-مونتاژ نهایی

6-سیستم برق دستگاه

7-اشكالات فنی دستگاه

فصل چهارم :

سپاسگزاری

گزارش هفتگی


بنام خدا
سپاسگذاری

با عرض سلام وتشكر از جناب آقای مهندس یاوری و سپاس از زحمات بی دریغ شما كه همیشه حامی وپشتیبان بنده بودید.

اینجا نب سید محسن محمدی با سعی و تلاش خود همیشه سعی كرده ام كه باعث سر بلندی خود و دانشگاه خویش در این شركت شوم و در طول دوره كار آموزی خویش در این شركت ساخت قطعه ای را (روغن چكان) شروع كردم كه الحمد الله مورد توجه مدیران آن شركت قرار گرفته است. و با تلاش خویش توانسته ام درآن شركت استخدام شوم.

در اینجا جای دارد از آقایان جناب مهندس شفیق، جناب مهندس داودی و جناب مهندس خانپور تشكرات لازم را داشته باشم كه در طول مدت كار آموزی من در این شركت همیشه پشیبان بنده بوده اند.

                                                                        باتشكر

                                                                  سید محسن محمدی


مقدمه:

كارخانه سایش سازی حرفه وفن در صنایع بسته بندی فعالیت دارد كه دارای حجم كاری سنگین می باشد و در سال 1354 با قطعه سازی و ساخت قطعات چاپ و بسته بندی شروع به كار كرد تا سال 1358 به علت اینكه كلیه صنعت از كشورهای اروپائی تغذیه می شد این ماشین سازی رشد چندانی نداشت بلكه فقط می توانست خود را سر پا نگه دارد. بعد از انقلاب اسلامی یكی از اركان انقلاب،انقلاب صنعتی بود و این كارخانه تولیدی مفتخر است كه كارهای را انجام داده كه در كشور برای اولین بار انجام می شود و باعث شد كه در طول جنگ از خروج ارز جلوگیری نماید.

هدف من از انتخاب موضوع ساخت ماشین دایكات (ماشین تیغ زنی)در زمان كنونی علت حركت اقتصادی و خارج شدن و یك قطبی بودن صادرات نفت به صورت غیر نفتی می باشد.

ساخت این دستگاه خوشبختانه تحولی را در صنایع بسته بندی به وجود آورده است. چنانچه چند دهه قبل نبود این در ایران به وضوح مشخص بود كه حتی تعداد این ماشین به تعداد انگشتان یك دست نمی بود و به قیمت های بسیار گزاف خرید و فروش می شد و تولید این ماشین در ایران در مرحله اول كنترل قیمت حتی از سوی بیگانگان ایجاد كرد و در مرحله دوم از وارد كردن این ماشین جلوگیری كرد و در مرحله سوم با تولید انبوه نیاز مصرف كنندگان را بر طرف نمود.

ماشین تولید شده دایكات در ایران تا كنون جایگاه خود را بسیار خوب پیدا كرده است در تحقیقاتی كه به عمل آمده نشان داده است كه در كارگاهایی كه از ماشین استفاده می كردند بسیار راضی بوده اند حتی در كارگاهها شنیده می شد كه از نوع خارجی هم بهتر است. جهت تحقیق به چند كارخانه ای كه رفته بودم برای عمكرد این ماشین در آنجا می دیدم كه بودن این ماشین در صنایع بسته بندی چقدر مهم والزامی است،زیرا بریدن جعبه هایی با فرمهای خاص به غیر از این ماشین امكان پذیر نیست وبه زیبایی هر فرم رابا این ماشن می توان به دقت بالا تیغ زد.

كاربرد بیشتر این دستگاه برای جعبه هایی می باشد كه می بایست لمینت شوند. در این كارخانه دستگاه دیگری بنام بیندر(جلد كن اتوماتیك)ساخته می شود كه كاربرد آن برای صحافی كتاب می باشد كه حتی دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه الزهرا و دانشگاه تهران این دستگاه را خریداری  كرده اند.

در جهان كنونی در صنعت ،صادرات بسته بندی حرف اول را می زند كه در چند سال قبل صنایع بسته بندی بسیار ضعیف عمل كرده است. خوشبختانه در چند سال اخیر به این صنعت توجه بیشتری شده است و این كارخانه یكی از پیشگامان این صنعت می باشد كه ساخت این ماشین مورد بحث از اولین سازنده های این ماشین در ایران می باشد وجهت ارتقای كیفی فنی این ماشین و رقابت با نوع خارجی آن در این كارخانه بسیار انجام پذیرفته .


ماشین دایكات در چند سایز مختلف ساخته می شود . سایز این ماشین عمدتاً به تولید مقواهای مورد احتیاج بستگی دارد كه در صنایع بسته بندی مورد احتیاج است.

سایز              وزن               وزن

80      ×        120             5تن

75      *        105             4200تن

80      *        60               2200 تن












فصل اول
تاریخچه

8000 پیش از میلاد / بافته های علفی كه بعد به لباس تبدیل شدند (كاغذ و محصولات كاغذی) .كوزه های گل خام و ظروف شیشه ای خشن(شیشه)

1500 پیش از میلاد / قرار دادن گوشت حیوانات داخل برگ نخل برای پیشگیری از فساد (كاغذ و محصولات كاغذی)

200 پیش از میلاد / تهیه شده از پوست درخت توت (كاغذ و محصولات كاغذی ). كوزه های گلی و بطری ترشی (شیشه)

عصر یونان و روم / بشكه ، صندوق و جعبه چوبی (كاغذ و محصولات كاغذی)

750 میلادی / كاغذ سازی به خاور میانه و سپس به ایتالیا و آلمان می رسد (كاغذ و محصولات كاغذی)

868 / اولین شواهد چاپ نزد چین ها (كاغذ و محصولات كاغذی)

1200/ كاغذ سازی به اسپانیا و سپس به فرانسه و در 1310 به انگلستان   می رسد (كاغذ و محصولات كاغذی ). آهن با پوشش قلع در كوههای آلمان تهیه می شود(فلزات)

1500 / هنر برچسب زنی به وجود می آید و كیسه های كنفی توسعه می یابند (كاغذ و محصولات كاغذی)

1550 / قدیمی ترین لفاف چاپ شده از آندرئاس برناردرت آلمانی (كاغذ و محصولات كاغذی)

1700 / كاغذ سازی در آمریكا  (كاغذ و محصولات كاغذی). اولین نوشابه گاز دار بخاطر دسترسی به بطری محكم و چوب پنبه تهیه گردید(شیشه)

1800/جاكوب شوئب تولید كننده آب معدنی شوئپس در بریستول شروع به كار كرد و ژانت كیلر آزاداندی اسكاتلند مربای مارمالاد را در ظروف شیشه ای فروخت(شیشه).ظروف حلبی دست ساز برای مواد غذایی خشك تهیه شد(فلزات)

1810/پیتردوراند ظروف درز جوش استوانه ای را ساخت(فلزات)

1825/دارو فروشان انگلیس مقررات چسب زنی مواد سمی را وضع نمودند (كاغذ و محصولات كاغذی ).آلومینیم از سنگ معدن تهیه شد(فلزات)

1841/جعبه های مقوایی برش خورده و با دست تا زده شدند در پوش پیچی ابداع گردید(كاغذ و محصولات كاغذی).لوله های استوانه ای انعطاف پذیر برای اولین بار برای رنگ نقاشی ساخته شدند(فلزات)

1890/كار تنهای چاپ شده عرضه شدند و در پوش Crown در 1892 ثبت شد (كاغذ و محصولات كاغذی).اولین بطری شیر عرضه شد و كوكا در بطری شیشه ای عرضه شدند(شیشه)

1900/ پاكتهای بیسكویت جایگزین ظروف فلزی می گردد. كلاكز به بازار می آید(كاغذ و محصولات كاغذ).مایونر در بطری در 1907 به بازار عرضه شد(شیشه).برای پوشش عرضه Masen‌ از آلومینیم استفاده شد(فلزات)

1905/ظروف مقوایی چند لایه و مار پیچ دار و بشكه های الیافی برای پنیر عرضه شد(كاغذ و محصولات كاغذ).اولین بشكه های فلزی نفت برای شركت استاندارد اویل(Exxn) فعلی بجای بشكه های چوبی (فلزات)

1909/صندوق با تسمه های فلزی برای حمل كالاهای فله (كاغذ و محصولات كاغذی).سلولز استات برای عكاسی تهیه شد و اولین ماشین فیلمسازی در سوئیس ساخته شد(پلاستیك)

30-1900/شیشه های عطر توسعه یافتند (شیشه).زرورقهای فلزی یا برای بسته بندی آب نبات در آمریكا بمصرف رسید (فلزات)

1924/یونایتددرایریز اولین لبنیاتی انگلستان بود كه شیر را در بطری عرضه نمود(شیشه).شركت دوپونت اولین سلوفان را در نیویورك تهیه كرد(پلاستیك).

1927/ Pcv‌ به بازار عرضه شده دو پونت در پوششهای گرانقیمت پلاستیكی كه توسط انگلیس ابداع شده بود برای كلاهای لوكی و تجملی و خرید و امتیاز فروش آن در اروپا به ICI واگذار گردید این امر منجر به تولید PET در 12 سال بعد گردید (پلاستیك)

1928/صنایع تولید شیر خشك بچه محصولات خود را ظروف شیشه ای عرضه می كند (شیشه)

1933 ci پلی اتیلن را تولید می كند و آلملن به پلی استارین دست می یابد دوپونت نایلون می سازد (پلاستیك)

1940/ قوطی اسپری برای گرد د.د.ت ساخته می شود (فلزات). نوعی پلی اتیلن لرای دسته بندی قرص mepacrinc در جنگ دوم جهانی ساخته و در

1924/روشهای جدید ساخت پلاستیك و در 1949 اولین كیسه استوانه با روش تزریق ساخته شد (پلاستیك)

1947/ساخت نوعی محفظه فشردنی برای دئودورانت stcpette (پلاستیك)

1948/برای اولین بار از ورق نازك پلاستیك برای گوشت ماكیان و نگهداری در دمای زیر صفر استفاده گردید(پلاستك)

1950/ برای اولین بار زرورق آلومینیوم برای بسته بندی استفاده گردید (فلزات). شركت فیلیپس رپترو لیوم و استاندارد اوایل (اگران)مادهء HDPE را تهیه كردند پلی كربناتها توسط شركتهای جنرال الكتریك وبایر آلمان ساخته شدند(پلاستیك)

1959/اولیین لار قوطی آلمینیومی به بازار عرضه شد(فلزات). در ایتالیا زرورق پلاستیكی از جنس پلی پروپلین ابداع گردید(پلاستیك)

دهه1960/ازLDPE(پلی ایتلن كم غلظت) در ساخته كیسه های كود شیمیایی استفاده شد(پلاستك)

1973/روش پوشش لفافهءپلاستیكی در سوئد بكار گرفته شد(پلاستیك)

1977/شیشه تنها برای بسته بندی كالای گرانقیمت بار دیگر بكار می رود (شیشه). مادهPET بعنوان ماده اصلی در تهیه بطری نوشابه های گازدار بكار برده می شود.(پلاستیك)

1980/كاهش ضخامت جدارهءفلزی وارائه قوطی دو تكه و كاربرد مجدد ظروف حلبی جهت جلب توجه مشتربان سنت گرا(فلزات).ازPET در بسته بندی مواد غذای كه گرم بسته بندی می شود(مربا)استفاده گردیده از محفظه چند لایه و قیر قابل نفوذ استفاده های وسیعتری صورت می پذیرد GIYLAROCNE ماده PET رادر بسته بندی عطر بكار می برد(پلاستیك)

دهه1990/افزایش كاربرد به دلیل عدم وارد شدن زیان به محیط زیست (كاغذ و محصولات كاغذی). به دلیل قابلیت بازیابی مجدد توجه بیشتری به شیشه معطوف شده است(شیشه)

افزایش كاربرد مواد پلاستیكی قابل تجزیه توسط باكتریها(پلاستیك)







2-قسمت متحرك دستگاه

(2)قسمت متحرك دستگاه : متحرك دستگاه در مرحله اولیه بعد از برش كاری بدنه و نورد كردن آنها به قسمت فرز رفته و در آنجا ابعاد مورد نیاز تراشكاره كرده و سپس به قسمت سوراخ گیری فرستاده می شود. و در آنجا جهت سوراخ گیری بدنه ها طبق نقشه سوراخ گیری می شود . ضمناً در قسمت تراشكاری قطعات مورد نیاز قسمت متحرك تك به تك همانند نقشه مورد نیاز تراشیده و سپس جهت زدن جای خارها و جای دنده ها به قسمت فرز و سنگ عودت داده می شود. پس از عملیات تكمیلی قطعات آنها جهت سختكاری به كارخانه فرستاده می شود. در این قسمت نسبت فولادهای انتخاب شده و جنس مورد احتیاج آنها سختكاری می شود.

سپس برای مرحله آخر به قسمت سنگ فرستاده می شود و اندازه باقی آن را بدست می آورند. و تمام این مجموعه ها بعد از تكمیل شدن به قسمت مونتاژ فرستاده می شود و قطعات جهت مونتاژ آماده می باشد. در این جا قسمت ثابت ماشین كه گفته شد آماده بود ، به طور دقیق باید با قسمت متحرك تنظیم و جفت شود. این مرحله دقیق ترین و حساس ترین مرحله ساخت این ماشین می باشد، كه با قید های مخصوص مونتاژ نهایی بر روی دستگاه ثابت جهت نصب به قسمت متحرك آماده می شود بعد از اتصال تك تك قطعات به همدیگر و نصب روی دستگاه جوشكاران با زدن خالهای دقیق و حساب شده دستگاه را به هم وصل نموده و بعد از تكمیل اتصال قطعات به همدیگر و وصل قطعاتی مانند شاتون ها و دنده ها كه این قطعات الزاماً درگیر با قسمتهای  ثابت و متحرك می باشد و می تواند نسبتهای صفحات ثابت و متحرك را به هم تنظیم نماید آن را پیاده و سپس به قسمت جوشكاره برده .

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن , کاراموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن , کارورزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن , دانلود گزارش کارآموزی صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن , صنایع بسته بندی در كارخانه سایش سازی حرفه و فن , صنایع , بسته بندی , كارخانه , سایش سازی , حرفه و فن

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر